Izvor:
23.10.2016 u 20:17
0

IZAZVAO HAOS U ENGLESKOJ. Veliki Stiv Dži se vraća kući

Engleski fudbaler Stiven Džerard, koji važi za simbol Liverpula odlučio je da se vrati u ovaj klub.

Džerard koji je odlučio da se posle 17 godina igranja u Permijer ligi odmori od nje, a kao idealnu destinaciju za to izabrao Ameriku, odlučio je stavi tačku na svoj izlet na drugi kontinent.

Ali izgleda da se umorio i od Los Anđeles Galaksija, te se tim povodom oglasio na Instagramu.

– Živeti u Los Anđelesu i igrati za navijače velikog Galaksija bila je privilegija. Učinili ste da mi ovo mesto bude kao dom. Ovaj klub i grad uvek će imati posebno mesto u mom srcu.

To je bila samo inicijalna kapisla za sve navijače da pozovu legendarnog kapitena da se vrati u Liverpul. Kampanja je poprimila takve razmere da je posle pobede Liverpula nad WBA-om od 2:1 u devetom kolu Premijer lige i trener Jirgen Klop na konferenciji za medije dobio pitanja oko povratka obožavanog Džerarda.

Trener im je izašao u susret i objasnio da Stiven ima otvoren poziv da se varti u Luverpul kad god poželi.
Kurir
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter