Izvor:
22.10.2016 u 21:25
0

RUSI IZABRALI: Pogledajte maskotu narednog Mondijala

Organizatori Svetskog prvenstva u Rusiji predstavili su zvaničnu maskotu ovog šampionata.

U pitanju je vuk koji se zove Zabivaka i koji je dobio 53 odsto glasova u izboru za novu maskotu. Drugo mesto sa upola manje glasova dobio je tigar, dok je daleko iza ostala mačka.

Zabivaka ima i svoju biografiju na zvaničnom sajtu FIFA u kojoj piše da je šarmantan, samouveren i društven i da je oduvek želeo da postane fudbalska zvezda.On je fer igrač, poštuje saigrače i rivale, zabavno je biti u njegovom društvu i voli da pozira.

Predstavljanje nove maskote uveličao je nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo, koji je rekao da su maskote pravi ambasadori fudbala i da donose radost na fudbalske terene.

Srbijadanas.com
Foto: FIFA/Getty

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter