Izvor:
28.09.2016 u 21:36
0

BRITANSKI MEDIJI NAJAVLJUJU: Arsen Venger menja Olerdajsa na klupi Engleske

Novi selektor nacionalnog tima Engleske će biti Arsen Venger! Tako barem tvrde ostrvski mediji na čelu sa “Dejli mejlom” koji francuskog stručnjaka vidi kao glavnog kandidata za klupu reprezentacije.

Njemu ističe ugovor sa Arsenalom na kraju sezone, a prema njihovim navodima Venger je bio kandidat i pre nešto više od dva meseca kada su se ipak odlučili za Sema Alardajsa koji je otpušten posle skandala. Jedini problem bi mogao da bude Arsenal koji bi mogao da stavi zabranu na to ukoliko proceni da Francuz ne može da vodi i klub i nacionalni tim u isto vreme.

– Engleska je moja druga kuća. Da li bih bio selektor? Zašto da ne, nikad ne reci nikad, ali sam srećan i fokusiran na rad u klubu – rekao je Venger u julu.

U nekoliko anketa su navijači najviše glasali za Vengera i Jirgena Klinsmana, tako da je sve sada na Fudbalskom savezu Engleske.

Novosti
Foto: AFP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter