Izvor:
21.10.2016 u 20:38
0

PROMOCIJA NOVOG ALBUMA: Braća Teofilović ponovo plene svojom muzikom

Svetski poznati umetnici, braća Teofilović, objavili su novi album pod nazivom "Teofilovići" za izdavačku kuću "Bernar", saopštili su producenti.

Jedanaest novih numera, od "Aber Dojde Donke" do "Zelen Bore", snimljeno je prošlog leta u prirodnoj akustici u pravoslavnoj Crkvi Svetog Jurja na Petrovaradinu u Novom Sadu, a za produkciju su bili zaduženi Slobodan Misailović i snimatelj Boris Ðuranin.

"Izdajemo novi materijal onda kada želimo da najavimo novi segment u razvoju negovanja i interpretacije autentičnih muzičkih vrednosti", ističu Teofilovići i dodaju da akustičnost prostora i dokumentaristički pristup samom projektu daju posebnost ovom albumu.

Nakon promocije istoimenog albuma, koja će se održati na štandu Bernara 26. oktobra u centralnom delu Hale 1 na Beogradskom sajmu knjiga, Teofilovići će održati koncerte 12. novembra u Kluzu (Rumunija), 15. decembra u Čačku i 12. januara u Sinagogi u Novom Sadu.

Tanjug
Foto: riznicasrpska.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter