Izvor:
30.07.2016 u 17:43
0

POSLE 26 GODINA: Ovako je izgledala poseta BAKIRA IZETBEGOVIĆA Novom Pazaru (VIDEO)

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović koji je i predsednik Stranke demokratske akcije (SDA), posetu Novom Pazaru je počeo predsedavanjem na sastanku Koordinacije sestrinskih stranaka SDA iz Sandžaka, Kosova, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

On je rekao je da je trebalo ranije da dođe u Novi Pazar, ali da su ga sprečavali sukobi koje su imali među Bošnjacima na Sandžaku.

U Beogradu sam bio nekoliko puta, a ovo je prvi put da dođem u Novi Pazar, posle 26 godina. Ne vidim ništa sporno u ovoj poseti, jer smo svi svedoci da predsednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić često posećuju Banjaluku i Trebinje, pa mi to ne smatramo zaobilaženjem Sarajeva. Ovo je ista stvar – rekao je Izetbegović.

U prilogu pogledajte za šta se zalaže Stranka Demokratske Akcije i šta je Izetbegović poklonio Sulejmanu Ugljaninu:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter