Izvor:
28.08.2019 u 19:58
0

NESTALA DEVOJČICA IZ KISAČA: Očuh optužen za silovanje trinaestogodišnje devojčice!

Trinaestogodišnja J. S. iz Kisača za kojom se tragalo, pronađena je u okolini Novog Sada – bez vidljivih povreda i posle dvodnevne policijske potrage. Odmah zatim, policija je privela vanbračnog suprga njene majke, odnosno njenog očuha, 39-ogodišnjeg J.V. iz Kisača. On je osumnjičen da je silovao tinejdžerku, javljaju mediji. Majka, Marija L. potvrdila je medijima da je njen suprug Jablan V. osumnjičen za silovanje njene ćerke i da se nalazi u pritvoru. Ona je i prijavila nestanak ćerke u ponedeljak oko 22 sata, a u policiji kažu da su o tom slučaju obavestili i Centar za socijalni rad, te da čekaju da majka preuzme devojčicu.

Kako kaže njena majka Marija, ništa nije ukazivalo na to da se tako nešto dešava u kući jer su, navodi, o svakom problemu pričali i zajednički ga rešavali. Pročitala sam zbog čega je osumnjičen jer mi nisu rekli zbog čega ga zadržavaju. Ona je pobegla u gradu dok smo bile da dajemo izjavu u policijskoj stanici. Rekla mi je da je pobegla, jer je mislila ću je grditi – navodi majka Marija. Trinaestogodišnja Jana je posle intenzivne dvodnevne potrage policije pronađena u kući jednog poznanika u Budisavi, nadomak Novog Sada. Kako je nezvanično javio Blic, devojčica je usvojena i živela je sa majkom i njenim nevenčanim suprugom.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter