Izvor:
24.08.2019 u 20:40
0

U PRVIH ŠEST MESECI SRBIJU POSETILO VIŠE OD POLA MILIONA TURISTA: Telemaster otkriva ŠTA privlači strance! (VIDEO)

Tokom prvih 6 meseci 2019. godine, prestonicu Srbije posetilo je više od pola miliona turista koji su zajedno ostvarili više od milion noćenja, što predstavlja uvećanje od sedam odsto u odnosu na prošlu godinu, zvanični su podaci koje je nedavno izneo gradonačelnik, Zoran Radojičić. Taj broj će, uvereni su gradski čelnici, biti još veći pošto se saberu rezultati letnje turističke sezone koja je i dalje u punom jeku, što je primetno po broju stranih turista koji se svakodnevno mogu videti kako pojedinačno ili u grupama šetaju gradom. U razgovoru sa posetiocima iz inostranstva ekipa Telemastera otkriva šta im se u Beogradu najviše dopada, šta ih muči i čime su najviše iznenađeni.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter