Izvor:
23.08.2019 u 21:01
0

CRVENI KRST URUČIO PRIZNANJA ZA DOPRINOS KAMPANJI „CRVENI KRST – CRVENI TEPIH“: Happy televizija jedan od dobitnika! (VIDEO)

Na svečanosti u Crvenom krstu Srbije uručena su priznanja za doprinos kampanji „Crveni krst – crveni tepih“, čiji je cilj bio obezbeđivanje rezervi krvi tokom ovog leta, kada je i najteže obezbediti za potrebe pacijenata u Srbiji.

Promotivna kampanja Crvenog krsta Srbije, Crvenog krsta Beograda, kao i ovlašćenih transfuzijskih ustanova, počela je 14.juna, na Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi. Dodatni cilj je bio da se usmeri pažnja građana ka potrebama, ali i da se jasno stavi do znanja da rezerve krvi zavise od svih nas. U kampanji su, i kroz spotove, učestvovale poznate ličnosti iz sfere javnog života Srbije, kulture, sporta i umetnosti, koje su bez naknade snimile video klipove sa afirmativnim izjavama o davalaštvu krvi i pozivom na akciju.

Svoj doprinos kampanji dala je i Happy televizija, koja je među dobitnicima priznanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter