Izvor:
26.09.2016 u 00:57
0

REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ: Demonstracija jedinstva političkog vrha i naroda u odbrani RS! (VIDEO)

Uskoro se zatvaraju birališta u Republici Srpskoj. Referendum o Danu Republike Srpske, protiče relativno mirno i bez većih incidenata.

Zapad je apelovao da se ovaj referendum ne održi, kako navodi AP, ali ističe se da Republiku Srpsku podržava Rusija. Zapad bi, mogao i da obustavi određene projekte u Republici Srpskoj, i da uvede sankcije za državni vrh i Republiku Srpsku, kao kaznu zbog održavanja referenduma.

Iz Federacije pozivaju na reagovanje povodom referenduma, ali Bakir Izetbegović ističe da nema govora o uništenju Republike Srpske i novim ratovima. Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, istakao je da neke zemlje poput Švajcarske i mnogo češće izlaze na referendume, pa to nikom ne smeta, a povodom spekulacija da će zbog referenduma biti uhapšen, kaže da će njegov odgovor biti odlučna pobeda na referendumu.

Šta su još rekli najviši funkcioneri, analitičari, ali i anketirani građani Srpske, pogledajte u Telemasteru.

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/Happy Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter