Izvor:
09.09.2016 u 04:01
0

TELEMASTER OTKRIVA: Da li će sledeći TALAS IZBEGLICA izazvati novi rat na Balkanu? (VIDEO)

U Srbiji se trenutno nalazi oko 5.000 migranata, od čega je u stalnim centrima Komesarijata i u prihvatnim tranzitnim centrima smešteno oko 4.000 migranata. Oni se uglavnom nalaze u Horgošu i Subotici, kao i u kampovima u Šidu, Adaševcima i Principovcu.

Sledeći talas izbeglica mogao bi da izazove novi rat na Balkanu, izjavio je premijer Slovenije Miro Cerar. On kaže da će sve zemlje zatvoriti svoje granice ako previše ilegalnih migranata bude pristiglo i dodaje da bi na evropskim spoljnim granicama trebalo učiniti sve kako bi Balkan bio zaštićen od konflikata i Šengen od raspada.

Opširnije o tome pogledajte u prilogu Telemastera:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter