Izvor:
02.09.2016 u 02:42
0

SASTANAK LIDERA SRBIJE I SRPSKE: Evo kako su protekli razgovori i zbog čega je Vučić ljut! (VIDEO)

Referendum u Republici Srpskoj ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Na sastanku državnog vrha Srbije i Republike Srpske razgovaralo se o ovom pitanju.

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izrazio je zahvalnost srpskom vrhu na konstruktivnom sastanku. Premijerka Republike Srpske, Željka Cvijanović, istakla je da je odluka o referendumu konačna, i jedinstvena.

Srpski član predstavništva, Mladen Ivanić, zalaže se za politiku kompromisa, ali kako je rekao, ne mogu samo Srbi da budu spremni na kompromis.

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, istakao je nezadovoljstvo jednom stvari. Čime je to nezadovoljan, kako je protekao sastana i šta na to kažu analitičari, opširnije pogledajte u narednom prilogu.

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/Happy Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter