Izvor:
27.08.2016 u 00:02
0

ZAVRŠENA AGONIJA NA NOVOM BEOGRADU: Ovako je uhapšen napadač posle 18 sati opsade (VIDEO)

Policijska opsada jednog solitera u Novom Beogradu koja je trajala 18 sati, uspešno se završila, napadač je priveden.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o Aleksandru Stojanoviću, zvanom Pile, koji ima 44 godine, a bio je ranije osuđivan zbog pljački.

Sinoć oko osam uveče je upao u stambenu zgradu u ulici Jurija Gagarina, pošto je prethodno – iz vozila u pokretu – nasumično pucao na otvorenom i udarao u parkirane automobile.

Zgrada u koju je pobegao ima jedanaest spratova, stanarima je izvesno vreme bilo zabranjeno da napuštaju svoje domove, kao i drugima da uđu u zgradu. Policija je osumnjičenog privela danas oko 14 sati, svega desetak minuta nakon što je objavila da se povlači sa terena. To je, prema nezvaničnim informacijama, bila taktika.

Osumnjičeni je zatim pokušao da pobegne sa lica mesta, ali su ga u tome sprečili pripadnici policije u civilu, koji su ga brzo savladali.

Pogledajte u prilogu kako je osumnjičeni uhapšen, kao i kako on izgleda.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter