Izvor:
22.11.2019 u 18:30
0

NE PROPUSTITE „PROVODADŽIJU“ (21H): Kandidatkinja pred sudbonosnom dilemom! Šta će odlučiti?

Ono što večerašnju epizodu rijaliti serijala „Provodadžija“ izdvaja od ostalih su njeni akteri. Upoznaćete izuzetno neobične likove, njihove životne priče i međusobne odnose.

Ko će imati više sreće i šarma da postane životni saputnik jednoj retko finoj ženi: Stanimir Veljović iz Beograda ili Grujišić Radovan iz okolilne Valjeva? Da li će dama da se odluči za nekog od njih ili će ostati razočarana? Posebna zanimljivost ove epizode je u tome što su Radovan i Stanimir dva potpuno različita karaktera i što će žena biti pred teškom a možda i sudbonosnom dilemom. Ono što je jedino izvesno je da će emisija, kao i uvek, biti neizvesna do samog kraja.

Ostanite uz "Happy" televiziju.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter