Izvor:
27.10.2019 u 13:17
0

POČINJE FESTIVAL MLADE RAKIJE: OVO selo u Srbiji morate posetiti!

Gost današnje emisije "Prelo u našem sokaku" bio je predstavnik Festivala "Mlade rakije", Saša Kopilović, koji je predstavio Festival u najbolje, svetlu i pozvao sve zainteresovane da dođu i da se zabave uz najbolju rakiju.

– Mi smo pre 12 godina doneli odluku i hteli smo da vidimo kakva je rakija kada se bukvalno ispeče, tako je i nastala ova manifestacija. Ona se održava u selu Ljutovo, nadomak Subotice. Prošle godine je bilo do 3.000 posetilaca, bilo je preko 190 uzoraka i preko 80 takmičara. Postoji mogućnost da se takmičite sa izlaganjem, izložite svoje proizvode ili da se samo takmičite. Čašice se dobijaju na ulazu, na kojima je ugravirano „Festival mlade rakije“. Sa tom čašicom idete od štanda do štanda i probate ono što mislite da vam odgovara. Kada se Festival završi, čašica se nosi kući kao poklon. Ograničenja konzumacije rakije nema, posetioci mogu popiti koliko žele. Tada je selo najveselije. Manifestacija počinje 9. Novembra i svi koji budu zainteresovani mogu doći.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter