Izvor:
19.10.2019 u 17:38
0

DA LI JE ONA JEDINA ŽENA SA OVIM ZANIMANJEM? Mlada Jelena Aćimović iz Loznice bavi se poslom za koji ženski rod ne postoji!

Gošća emisije "Prelo u našem sokaku" bila je Jelena Aćimović. Ona se se bavi poslom koji nije uobičajen za ženski rod, pa otuda sledi logično pitanje "Odakle ideja da se bavi upravo ovim zanimanjem?"

– Sve je počelo slučajno, ja nikada nisam razmišljala da budem zavarivač. Sve je počelo u školi na praktičnoj nastavi kada je profesor otkrio moj talenat. Tada sam uradila moj prvi zavar i nakon toga sam počela redovno da se bavim ovim poslom. Išla sam na takmičenja. Dva puta u Slovačkoj, kao i kod nas u Lazarevcu a imala sam i svetsko takmičenje u Kini. Na tom takmičenju je bila baš jaka konkurencija, tu su bili takmičari strarosti od 18 do 33 godine. Kao ekipa smo osvojili treće mesto – pohvalila se Jelena.

Aćimovićeva je opisala zanimljiv trenutak sa takmičenja u Kini

– Takmicari, ljudi iz komisije su prilazili da provere kako sam ja to uradila i da li ja to uopšte znam da uradim –

Znimljivo zanimanje za jednu ženu, zar ne?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter