Izvor:
08.06.2019 u 10:19
0

DUŠAN PETROVIĆ: „Već sutra imamo jednu akciju „Veseli spust“ Timokom!“

Sa turističkom ponudom opštine Negotin upoznao nas je direktor Turističke organizacije, gospodin Dušan Petrović.

Kako da se iskoristi bogata istorija u turističkoj ponudi?

Turistička organizacija radi više od deset godina na unapređenju turističke ponode, ali i na promociji. Ono što Turistička organizacija nudi je pre svega kulturno-istorijsko nasleđe, odnosno obilazak starog gradskog jezgra, to je varošica sa starom aritekturom, svakom turisti je to interesantno. Tu je crkva Svete Trojice, zatim Negotinski muzeji…Festival „Sajam meda i vina“ organizujemo 11. I 12. maja, baš za dan opštine Negotin, s obzirom da su vino i med dva najpoznatija negotinska brenda. Na sajmu ima dosta učesnika iz drugih država, na primer iz Bugarske i Rumunije. – započinje Petrović.

Već sutra imamo jednu akciju „Veseli spust“ Timokom. To je jedna manifestacija koja je nastala iz želje da povećamo broj noćenja u Negotinu, s obzirom da se Timok nalazi pored Rajačkih I Rogljevačkih pivnica, ljudi su već navikli da dođu tamo da probaju vino. Ovo je jedna od aktivnosti kojima hoćemo da ih zadržimo. Imamo i pešačke i biciklističke staze, to je još jedna od aktivnosti koju nudimo. – ističe Petrović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter