Izvor:
02.06.2019 u 10:05
0

NEBOJŠA BRSANOVIĆ: „Svi su dobrodošli da probaju naše specijalitete!“

Kako bi se što bolje upoznali sa opštinom Kučevo, naša Kristina Miovčič razgovarala je sa direktorom Turističke organizacije Kučevo, gospodinom Nebojšom Brsanovićem.

Gospodin Brsanović je pozvao sve građane da posete opštinu Kučevo kako bi se uverili u lepote i prednosti koje Kučevo poseduje.

Kučevo je poznato po velikom broju pećina, nažalost samo su dve u funkciji. Tu je i zdrava hrana, jagnjetina… Već smo uradili projekat gde hoćemo da proširimo smeštajne kapacitete, da možemo da primimo što veći broj ljudi. Imamo i obeležene biciklističke, pešačke i planinarske staze. Zlata ima, svi mogu da dođu da probaju da "ispiraju" zlato. Manifestacija "Homoljski motivi" danas se završava. To je tradicija jednog izvornog stvaralaštva, specifičnog za naš kraj.Imamo muzički program, povoreke, uglavnom održavamo neku kulturu. Svi su dobrodošli da probaju naše specijalitete. – nagovestio je gospodin Brsanović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter