Izvor:
01.06.2019 u 12:02
0

ANDRIJANA NAJDENOV U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Kanjon reke Jerme se može posetiti iz dva pravca! (FOTO)

U toku emisije "Prelo u našem sokaku" težimo da se što bolje upoznamo sa opštinom Dimitrovgrad.

Uroš Davidović razgovarao je sa Andrijanom Najdenov, analitičar za promociju i marketing STC "Caribrod".

Pre početka razgovora sa Andrijanom imali smo prilike da vidimo prilog kanjon reke Jerme. Pa smo je upitali kako to iskorititi u turizmu?

Sve što smo sada videli je prilično dostupno, kanjon reke Jerme može se posetiti iz dva pravca, iz pravca Pirota prema Dimitrovgradu i iz Sofije gde nam najviše turista dolazi. Inače kanjoj reke Jerme nalazi se na 15km od Dimitrovgrada, od Pirota na 13km, negde na sredini između Pirota i Dimitrovgrada je skretanje za Poganovo i kanjon reke Jerme. U okolini reke Jerme nalazi se Poganovski manastir koji datira iz 14. veka, to je manastir svetog Jovana Bogoslova i prilično je poznat. Veštačka su jezera i tu se sada razvija ribolov. -rekla je Andrijana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter