Izvor:
14.12.2018 u 22:21
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ SUBOTOM OD 11H: Ovog puta destinacija Petrovac na Mlavi!

Svake subote od 11h na Happy televiziji za vas biramo samo najlepše gradove i predele velelepne Srbije u emisiji "Prelo u našem sokaku".

Ovog puta ekipa televizije Happy postarala se da otkrijete sve lepote Petrovca na Mlavi.

Predstavićemo vam grad koji se nalazi u dolini reke Mlave. Grad gde se ukrštaju važni putevi koji su vodili prema moravskoj dolini i dolinom Mlave prema Dunavu.

U goste nam dolaze Duško Nedinić predsednik Opštine, Dobrica Milosavljević pomoćnik predsednika opštine ua komunalnu oblast i poljoprivredu, a tu će biti i Boris Gvozdić pomoćnik predsednika opštine za urbanizam i LER i pitanja mladih kao i Hristina Đorđević menadžer za odnose sa javnošću opštine.

Isperd turističke organitzacije u goste nam dolazi direktor iste Stefan Jovanović koji će nam pričati o lepotama Petrovca na Mlavi i šta sve posetioci mogu da vide i u čemu mogu da uživaju, tu će biti i Zoran Kontić načelnik službe vodiča Planinskog saveza Srbije

Dragan Nikolić zamenik menadžera Rekreativno ugostitelskog centra "Ždrelo" će nam pričati o ponudi koju ovaj centar poseduje, a tu će biti i Srđan Ilić trener Ženskog rukometnog kluba "Sloga" (super B liga Srbije) i Isidora Stojanović rukometašica, a tu nije kraj što se tiče sporta. U studiju će biti Dejan Marković predsednik Sportskog saveza (via ferata), Danijela Mislošević atletičarka (trka Dragan Tomašević) i paraolimpijac Željko Dimitrijević.

Kako je poznato da ovaj kraj uživa u hrani da nas upozna sa gastronomskim momentom u goste nam dolaze kuvari Aleksandar Rajković i Miloš Jezdimović.

U studiju će biti Žaklina Perić direktorka Zavičajskog muzeja Petrovac, Danijela Milojević urednik kulturnog programa Kulturno prosvetng centra Petrovac na Mlavi.

Pored ovih gostiju upoznaćete se sa Draganom Đorđevićem proizvođačem meda, Dragišom Vukosavljevićem opančarom i Jovanom Gvozdaricom scenskim umetnikom.

Za dobro raspoloženje zaduženi su pored ostalih Ljuba Lukić, Miki Gajić i Jellena.

Ostanite i ove subote od 11h uz Happy televiziju i "Prelo u našem sokaku" i upoznajte se sa Petrovcem na Mlavi.

Izvor:Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter