Izvor:
23.03.2018 u 22:02
0

RAZBIJAMO TABUE U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Ko se zaista bavi prostitucijom u Srbiji?

Tema današnje emisije "Posle ručka" je "Prostitucija u Srbiji" i vreme u kojem živimo.

Gosti emisije su: glumica Eva Ras, pevačica Seksi Sandra, strptizeta i šoumen Branka Blek Rouz, striper Saša Brkić i detektiv Stevan Đokić.

U emisiji Vanje Bulića debatu o ovoj tabu temi započela je glumica Eva Ras, koja je poredila svoje vreme i sadašnje.

– Vremena se menjaju. Kad sam ja došla u Beograd, ovaj grad je imao 300.000 ljudii konjske zaprege. Naši uzori su tada bilizapadni glumci, mi smo imali tri novine, a u bioskopima su se filmovi puštali jednom nedeljno – rekla je Eva, a potom rekla da su nju na početku karijere okarakterisali kao ženu lakog morala:

– Ja sam 1967. godine snimila film "Ljubavni slučaj ili tragedija službenice P.T.T." i tu sam imala scenu u kojoj sam gola i pre toga sam diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a mene su okarakterisali kao "ku**u". Tako da, sve su to predrasude, bilo ih je i pre i mi ne možemo da pobegnemo od predrasuda. Govorili su i da sam se iz interesa udala za starog Rasa, a samo oni koji su ga poznavali znaju da od u duši nikada nije bio star. Ta prostitucija je postojala i pre i uvek su to bile one žene za koje se nikada ne bi reklo da su to. Moj pokojni Ras je uvek dovorio, "Svako ima pravo da ti nešto ponudi, isto kao što je tvoje pravo da odbiješ".

Pevačica Seksi Sandra smatra da je nepravedno da se samo za estradu vezuje prostitucija, ali i da upravo ona može da bude uzor mladim devojkama:

– Ovo vreme nudi svašta mladim devojkama, a njihovo je da biraju šta će da odaberu. Ja lično sam odabrala pevanje i borim se u ovom poslu već 10 godina. Mislim da ja mogu da budem uzor mladim devojkama, jer upravo od mene mogu da nauče kako trebaju da budu borbene i da ostaneš svoj – rekla je ona, a potom se osvrnula na temu prostitucije na estradi.

– Ne znam zašto se samo za estradu vezuje prostitucija. Imate žene koje se bave ozbiljnijim prosfesijama, a strane se bave ovim o čemu pričamo. Mislim da su tu mediji učinili svoje i napumpali tu priču – rekla je Sandra, a s njom se složio i detektiv Stevan Đokić.

– Nikada nije nastao problem sa striptiz klubovima i poznatim ličnostima. U većini slučajeva su to bile studentkinje i to ne one studentkinje koje imaju silikone, već one za koju nikada ne bi ni pomislili da se bave prostitucijom – rekao je Đokić.

Strptizeta i šoumen Branka Blek Rouz, tvrdi da je davala otkaz devojkama za koje sumnjala da se bave najstarijim zanatom.

– Ima toga u svakoj profesiji, pa i u striptizu. Znate koliko sam otkaza daladevojkama koje su pokušale da imaju nešto privatno sa nekim. Da sam se ja bavila time, ja ne bih postojala sve ove godine. Moje devojka znaju da se žale na PMS-u, kao i sve žene, pa loš brak i loš seks i onda na kraju kažu, "A ko bi rekao? Za nas pričaju da smo najgore, a evo o čemu mi pričamo" – rekla je Branka, a njen mlađi kolega Saša Brkić je otkrio da je dobijao nepristojne ponude dok je igrao za devojke.

– Prostitucije ima svuda, ali izgleda da je ljudima najlakše uperiti ruku na striptizete i stripere. Doduše, nema mnogo stripera, pa nema ni govora o njima. Pričaju o striptizetama, a niko ne proverava pevačice ili starlete – bio je izričit Saša, a onda dodao:

– Imao sam i ja nepristojnih ponuda, ali ja tada devojkama kažem: "Izvini, ja sam na poslu", nemoj to da mi nudiš – rekao je Saša.

Gosti su na kraju zaključili da ljudi najviše prozivaju poznate ličnosti, jer im je njihov život serviran, a da se zapravo najstarijim zanatom bave one osobe na koje nikada ne bismo ni posumnjali.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter