Izvor:
08.01.2018 u 23:49
0

IZAZVALA POMETNJU U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Gledateljka pitala Jami zašto se toliko izmenila, njen odgovor će vas iznenaditi!

Jasna Milenković Jami gostovala je danas u emisiji "Posle ručka".

Iako je tema emisije bila "Zašto reagujemo na promene vremena?", gledaoci su se ipak bavili pevačicinim izgledom kada je ušetala u studiju.

U program se javila gledateljka koja je pitala Jami šta joj se desilo i kako je uspela da zadrži mladalački izgled.

Iako je gledateljka aludirala na to da je Jami radila neke korekcije na svom licu, a pevačica ju je demantovala:

– Samo treninzi i zdrav način života – rekla je ona, a na pitanje voditeljke Jovane Grgurević kako je uspela da izgleda i bolej od svojih kolega njene generacija, pevačica je otkrila:

– Kao što rekoh, zdrav način života. Znate kako, na moje nastupe dolaze uglavnom mladi, tako da ja moram da vodim računa o svom izgledu. Moram malo da se prilagodim toj generaciji – rekla je popularna pevačica.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter