Izvor:
31.10.2017 u 22:27
0

ALEN AZARIĆ OTVORENO O TEŠKOJ BORBI: Dvadeset dana pre saopštenja doktora, znao sam od čega bolujem!

Alen Azarić gostovao je u emisiji "Posle ručka" u kojoj je otvoreno govorio o svojoj bolesti.

Sama tema emisije nametnula je pitanje da li je strah ponekad jači i od same bolesti, a Azarić je otkrio da je tokom bolesti nien imao ni trunku straha i da ga je spasla, isključivo, vera u Boga.

– Pre tri godine mi je dijagnostifikovan maligni melanom, ali ja sam 20 dana pre poziva doktora znao šta mi je, jednostavno Bog mi je rekao i rekao mi je da ću preživeti sve, rekao je "Preživećeš i u tumor". Tako da, ja nisam imao strah, znao sam kako da se suočim. Verujte mi, strah nije dobar. Strah ubija ljude. Čovek koji se pomiri sa sudbinom – gotovo. To je kraj! – rekao je Alen Azarić i dodao da je vera i snaga sve što nam treba i u borbi prpotiv najtežih bolesti.

– Ja sam imao pacijente sa najtežim oblicima raka i to su pobedili. Tako da me je to dovelo do zaključka da rak nije tako ubitačan, samo ljudi nikako ne smeju da se predaju – kazao je gost emisije "Posle ručka", Vanje Bulića.

Happytv.tv
Foto: TV Happy Screenshot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter