Izvor:
21.11.2019 u 17:20
0

ŽIKA GOJKOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Mi se zalažemo za kult monarhije!

Gost emisije "Posle ručka" je bio Žika Gojković, srpski političar i predsednik Pokreta obnove Kraljevine Jugoslavije.

Tema emisije je: Da li je Srbija treba da bude republika ili monarhija? Koju dinastiju Srbi najviše cene, Karađorđeviće ili Obrenoviće ?

On je gostujući na Happy televiziji objasnio razliku između monarhije i republike i istakao da se njegova partija zalaže za kult monarhije, a ne za kult ličnosti.

Naša monarhija potiče iz naroda. Kada bi ljudi čitali i videli kroz šta je sve ta porodica prolazila, videćete da mi uvek možemo naći neke argumente. Imamo čoveka koji je nastavak loze Karađorđevića, on ima tri sina. Zašto bismo mi sada da se ukine republika, za čime biste vi žalili? Ne smemo na osnovu banalnosti zaključivati o nekim stvarima, na primer da li prestolonaslednik zna srpskki jezik ili ne.Mi se ne zalažemo za kult ličnosti, zalažemo se za kult monarhije – zaključio je Gojković na "Happy" televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter