Izvor:
19.11.2019 u 15:01
0

NENAD STANIĆ, BORAC SA KOŠARA, ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Možda smo mi napustili KOŠARE, ali KOŠARE nisu napustile nas!

Nenad Stanić, borac sa Košara, bio je gost emisije “Posle ručka” .

Tema emisije se odnosi na depresiju, kao bolest modernog doba.

Stanić je ispričao potresne detalje o borbi na Košarama, poručivši da je ratnim veteranima potrebna stručna pomoć.

Čovek koji se budi iz košmara, on uopšte ne zna gde se nalazi. Dug je proces da bi se došlo do doktora, da čovek želi da pomogne sam sebi. Većina ljudi koji su bili na ratištu, nikada nisu bili kod psihijatra. Ja se nisam dao porocima, u jednom trenutku sam morao da tražim stručnu pomoć. Kada se američki vojnici vraćaju sa ratišta, oni prolaze kroz analize, imaju posebne institucije koje se bave tim veteranima. Možda smo mi napustili Košare, ali Košare nisu napustile nas. Taj rat koji mi nosijmo sa sobom, osećaju i naše porodice. Prvenstveno, deca nisu dužna da slušaju i gledaju to – zaključio je Stanić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter