Izvor:
15.11.2019 u 15:40
0

ADVOKAT ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Vlast mora da nas zaštiti! (FOTO)

Nemanja Lukić, advokat bio je gost današnje emisije "Posle ručka". Govorio je o temi ko brani, a ko napada advokate? On je napomenuo da je posao advokata jednako cenjen kao i posao lekara, te da se ovim poslom ne može baviti bilo ko.

– Ono što je vrlo važno reći da su većina ljudi koji se bave advokaturom bave se profesionalno. Mnogi posao avokata porede sa poslom lekara. Donekle, to je isto. Ako lekaru dođe kriminalac i moli da mu se život spasi, naravno da će on njega da pokuša da ostavi u životu, isto kao i nama kada dođe neko sa problemom. Mi njima pružamo zaštitu, zato što je to naš posao. Pravna profesija je jedina profesija koja ima svoju vlast – istakao je advokat i napomenuo da je advokatura posao kojim se ne može baviti bilo ko.

– Predsednik države može biti bilo ko. Sudija ili advokat može biti samo pravnik. Vrlo je važno da se advokatura zaštiti – istakao je advokat Nemanja Lukić, cenjeni advokat.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter