Izvor:
22.10.2019 u 06:57
0

DR GRADIMIR DRAGUTINOVIĆ: Kao što istražujete dobru jaknu ili cipele, treba da „guglate“ i kome poklanjate svoje poverenje!

Jedan od gostiju emisije "Posle ručka" bio je Dr Gradimir Dragutinović, viši naučni saradnik, radiolog i radioterapeut.

Iskomplikuje se porođaj, ne tražite epidural. Neophodan je carski rez, lekari se slože i oni vam daju papir da potpišete da idete na anesteziju. Šta ćete, da ga čitate? – upitala je voditeljka Jelena Grgurević.

– Ako je saobraćajna nesreća u pitanju, spašavamo živu glavu. Vi preuzimate svu odgovornost za pacijenta. U nekim situacijama tražite od familije da potpišu saglasnost, ali često ni familija nije prisutna – ističe Dr Gradimir.

Dragutinović dodaje:

– Treba pitati doktora kada je poslednji put napisao neki rad, bio na nekom kongresu, držao predanje itd. –

Na pitanje voditeljke da li zaista treba da "guglamo" kada je doktor poslednji put napisao nešto, Dragutinović odgavara potvrdno i dodaje da kao što istražujete dobru jaknu ili cipele, tako tražite i kome poklanjate svoje poverenje.

HappyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter