Izvor:
19.10.2019 u 15:58
0

PROFESOR NENADIĆ ISKRENO O SVOM DETINJSTVU: Nema boljeg načina da smirite sebe i podarite svom organizmu hormon SREĆE koji se nalazi u jabukama!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Prof. Dr Predrag Nenadić, koji je iskreno pričao o svom detinjstvu i zdravim stvarima koje nam mogu pomoći i poboljšati emotivno i mentalno stanje, a da nisu antidepresivi.

– Ja moram da vam priznam, ja nisam osetio nikakvu tugu, niti depresiju u svom odrastanju. Ja sam bio srećan iako sam spavao na podu više puta nego na krevetu. Ne mislim da me je to mnogo ometalo u životu. Bio sam srećan u svom detinjustvu. Oduševljavalo me je to što sam imao druženje, što sam maštao i što sam veći deo te svoje mašte ostvario u životu. Voleo sam da trčim za loptom, igrao sam fudbal, voleo sam da se družim. Uvek je tu bila i muzika. Šta će vam sedativi pored jabuke, šta će vam sedativi pored vina. Nema boljeg načina da smirite sebe i podarite svom organizmu taj hormon sreće koji se nalazi u jabuci i ima ga u izobilju. Pojedite jednu jabuku dnevno i bićete srećni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter