Izvor:
19.10.2019 u 15:58
0

PSIHIJATAR MILIĆ PORUČIO: Morate biti mnogo MUDRI da biste živeli kako želite!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je psihijatar Milan Milić, koji je sa medicinskog stanovišta objasnio kako lekovi utiču na nas i koliko su zapravo oni štetni po zdravlje.

– Nažalost rešenje možemo naći samo privremeno, ne trajno. Sreća inače ima kraj, ali sa ovim lekovima kojima to dođe dosta brzo i nema tu onoga što bi bilo rešenje. Antidepresivi su malo bolja opcija. Ovi noviji antidepresivi su sve veći sedativi, gase vatru. Bensedin se upali kada ste napeti, nervozni ili u strahu. Antidepresivi, te novije generacije, oni bi trebalo da spreče da se ta vatra zapali. Trebalo bi da filtriraju informacije koje vas uznemiravaju i da te informacije dođu do vas. Pritom mnoge od tih informacija, sve što vi pričate nisu realno razlog stresa. Kod nas u struci generalno je popularno da se rešava sve, ali stvarno, u realnom vremenu novac rešava mnogo toga. Ne može biti kompletno rešenje, ali ako ste na bazičnom nivou morate biti mnogo mudri da biste živeli ispunjen život.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter