Izvor:
17.10.2019 u 15:08
0

IVANA BOGDANOVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Svako se nosi sa karcinomom na svoj način!

Ivana Bogdanović iz udruženja "Budimo zajedno" objasnila je kako izgleda borba sa karcinomom. Svoje bogato iskustvo podelila je sa gledaocima emisije "Posle ručka".

– Ja znam iz priča žena iz udruženja gde su žene prošle kompletnu hemioterapiju, a da niko nije znao. Lično tu gospođu nisam upoznao ona je redovno dolazila i išla na terapije a porodica nije znala. Mogu da govorim o svom slučaju. Ja sam saznala pošto mi je urađena ta biopsija, krenula sam na hemioterapiju, dokle god nisam završila niko šire nije znao osim moje porodice. Želela sam da taj početni period preguram – rekla je Ivana Bogdanović.

Koliko je zahtevno da se porodica nosi sa saznanjem o bolesti, Ivana Bogdanović kaže da je to individualno i da se svako nosi sa tim na poseban način.

– Dovoljno mi je što zna moja majka, moj otac, moje sestre. Nisam htela da me zovu tetka ili strina ali je meni bilo u glavi da je bolje da ja to preguram sa najužom porodicom i kada je taj period prošao onda sam ja imala potrebu da kažem. Postoji neko ko ne može s tim da se nosi. I tu negde mogu da razumem, ne može svako to da sagleda i da se nosi sa tim – zaključila je Ivana Bogdanović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter