Izvor:
10.10.2019 u 17:01
0

ŽUSTRA PREPIRKA DŽONA BOSNIĆA I MIROLJUBA PETROVIĆA! SVE ODZVANJA! „Droga nije došla sa Zapada!“ (VIDEO)

U emisiji "Posle ručka" je došlo do žustre prepirke Džona Bosnića i Miroljuba Petrovića o tome kada i kako je došla droga u Srbiju.

Naime, Miroljub Petrović ističe da je droga stigla u Srbiju sa Zapada, dok Džon Bosnić demantuje takvu tvrdnju ističući da je droga globalni fenomen.

Ja sam ovde došao devedesetih, bio sam iznenađen kada su ljudi ovde nosili pivo u ruci, u Kanadi biste odmah zbog toga bili uhapšeni. Takođe, bio sam iznenađen kada sam ušao u jedan noćni klub i neko me nudi džointom, to nikada u životu nisam video u Kanadi! Devedesetih, pre rata, u noćnom klubu možeš da dobiješ džoint u ruci, ovo je globalna stvar i ne može se reći da je droga u Srbiju stigla sa Zapada – istakao je Džon Bosnić gostujući na Hepi televiziji.

Međutim, Miroljub Petrović nije mogao da ne istakne svoj stav, koji je dijametralno suprotan, istakavši da:

Na Zapadu se droga konzumirala mnogo pre nego kod nas. Posle 2000. godine su sva ta zla stigla u Srbiju– rekao je Petrović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter