VLADIMIR ČIČAREVIĆ OBJASNIO ZA "POSLE RUČKA": U DNK pločice se stavljaju delovi unutrašnjih organa bebe!

 

Danas u emisiji " Posle ručka " tema  koja potresa Srbiju i dovodi vas do suza i da se zapitate koliko je vredan jedan život, da li su to naša deca. Afera kradenih beba je uzdrmala javnost.

Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Vladimir Čičarević iz Udruženja za kradene bebe objasnio nam je detaljnije kako nestaje DNK uzoraka dece u jednom mestu.

- DNK registar mora da se poboljsa, jer ovde ne postoji istraga i dakle moje dete moze da bude čak i u Zanzibaru. Nemamo nijednu pravosnažnu presudu u 2019.godine i  gradjani moraju da znaju da komisija ne radi. Svega 3 sastanka godisnje, nikada niste videli nijednog člana niti nekog ko je aktivan u medijima da progovori javnosti o tim analizama. Postoji uvoz inkubatora  koji se koriste samo za tu potencijno ukradenu decu i posle ti inkubatori nestaju iz bolnica.

U DNK pločiče se stavljaju delovi tela deteta koje obducent sam proceni, srce, pluća, jetra. Patologija čuva te parafinske blokove, to se čuva trajno i posle vaše smrti i vaših roditelja. Tu mora da bude tkivo iz unutrasnjih organa, jer se tada pretpostavlja da je dete umrlo, a od živog deteta se to ne može uraditi. -

 

 

 

 

 

happytv.rs
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro