POZNATA GLUMICA ZA EMISJU "POSLE RUČKA": Ne trebamo dozvoliti da nas život UPROPASTI! Žene trebaju uvek da su NEGOVANE! (FOTO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bili su glumica Iva Štrljić, urolog Aleksandar Milošević , muzičar Milutin Popović Zahar, hirurg Milan Colić.

 

Glumica Iva Štrljić je izuzetno inspirisana temom govorila o tome šta žene treba da čine kako bi radile na sebi i da po pravilu trebaju biti negovane i očuvane jednako kao i muškarci.

- Onaj ko ima pokretačku „lokomotivu“ u sebi, taj pojedinac će imati manje bora u životu, manje ogorčenosti. Kada čovek u sebi ima ogorčenost, onda lošije stari, a kada nema onda "lepo" stari. Mi želimo što duže da budemo lepe, ali malo ljudi radi na sebi po tom pitanju. Žena mora da se oseća dobro, sigurno, zbrinuto. - istakla je glumica i dodala da ne voli ženske razgovore, od kojih joj se "diže" kosa na glavi, te da je veoma povučena kada se radi o govorenju ličnih stvari. 

 

Ja sam u srednjim godinama, ali stvarno mislim da su ovo sada moje najlepše godine. Lepše se kao žena osećam sada, nego u 22 godine. Onoliko sam lepa, koliko sam želela oduvek da budem. Život služi da nas učini lepim, a ne da nas upropasti, koliko god imali ili nemali. Zavorena sam osoba i ne prisustvujem toliko ženskim razgovorima. Nisam za to da se intima deli tek onako, jer smatram da ko lako deli svoje tajne, onda olako deli i tuđe. - dodala je Štrljićeva

 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro