Izvor:
13.09.2019 u 18:21
0

LJILJANA JE ŽIVELA SA ŽICOM U STOMAKU: „Tvrdim da je to bio propust lekara!“ (FOTO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“, gost je bila Ljiljana Mladenović, žena koja tvrdi da su joj lekarskom greškom ostavili metalnu žicu u utrobi. Ona je vidno potrešena pričala o svom slučaju i nagovestila kako ne bi želela da se to nikome desi.

Ljiljana Mladenović žena koja tvrdi da su joj lekari prilikom operacije ostavili metalnu žicu u stomaku.

Mene su krivili da sam ja sama sebi gurala metalnu žicu u stomak preko zadnjeg dela debelog creva ili da sam gutala, samo kako bih dobila odštetu. Ja sam se iznenadila kada je meni doktorka rekla da je moguće da ja to sama sebi učinim. Sa svojom minimalnom penzijom, ja sam davala pare na sudske sporove i druge stvari. Slučaj koji se meni dogodio, ne bih želela da se nikome desi.

Ona je detaljno opisala svoju situaciju, i napomenula kako nije moguće da je metalna žica dugačka osam santimetara, dospela u njenoj utrobi!

– Otkada mi se to dogodilo, pre devet godina, ja sam izgubila poverenje u svakog doktora. Oni su me vraćali kući, tvrdeći da u mom stomaku nema ničega. Nakon nekoliko dana otišla sam ponovo na rendgen i utvrdili da se nalazi žica duga osam cm i pet milimetara. Nakon veštačenja, utvrđeno je da lekari nisu koristili tu opremu sa koje bi mogla ta šipka da se zadesi u mojoj utrobi. Nemoguće je da je mojom greškom, žica dospela tu. I danas tvrdim, to je njihova greška. A ta žica koja se tu zadesila, mogla je da mi napravi opšti haos, te da mi ne daj Bože, rascepa neki deo utrobe – ističe Ljiljana.

Happpytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter