Izvor:
07.09.2019 u 15:08
0

ŽENA ZRAČI HARIZMOM: Zavladala je nažalost jedna UNIFORMISANOST!

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" na kanalu televizije Hepi sa voditeljem Vanja Bulićem.

Tema današenje emisije: Koliko smo moralni? Koliko izazovno oblačenje može da izazove posledice i koje? Šta se očekuje od provokatnog stila? Ko može da se nosi sa osudom kada se desi?

GOSTI: Milivoje Čolić (tv voditelj i novinar), Branka Blek Rouz (striptizeta), Ivona Sinđić (psihoterapeut), Kristina Madić (glavni i odgovorni urednik Fokus radija), Miki Panjković (umetnički frizer).

Miki,stalno si sa ženama, ima li sujete među njima?

Žene prvo kad uđe u neku prostoriju, vidi druge žene u okolini i na to obrate pažnju da vide kako se druge ponašaju kakao su obučene i slično.

Kod žene zrači njena harizma, da im date jednu haljinu a njih 100 da nosi,samo neka će izneti to. Sve je stvar ličnosti. Zavladala je među našim devojkama takva jedna uniformisanost, da se nažalost u gomili i ne prepoznaju, i samo neka različita će se istaći. To je ono što i muškarci vide i cene. –

happytv.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter