Izvor:
06.09.2019 u 16:05
0

NAVIJAČKIM GRUPAMA SE MANIPULIŠE: Nisu samo u Srbiji navijači skloni neredima i glupostima!

U današnjoj emisiji "Posle ručka", zajedno sa našim voditeljem Vanjom Bulićem razgovaramo o potresnoj ispovesti čoveka, čiji je sin preležao u zatvoru nedužan.

Da li je pravda dostupna? Da li je spora ili brza? Da li postoji pravedna pravda?

Današnji gosti su: Srđan Veličković, Zora Dobričanin, Ljubiša Božić, Željko Simić i Zoran Šećerov.

Tema: Ispovest oca koji tvrdi da je njegov sin nevin odležao zatvorsku kaznu od 5 godina zatvora.

Sportski novinar, Zoran Šećerov, izneo je svoje gledište nesrećnog slučaja i stav o navijačima.

– Meni je nejasno i nemoguće. Evo sada se postavljam u ulogu građana. Kako neko ko je bačen sa te visine i u provaliju, sačeka Hitnu pomoć na nogama. To prvi put čujem. Činjenica je da su navijačke grupe te sa kojima se manipuliše. Takođe je činjenica da oni to možda dobrovoljno rade i nije ni bitno. Suština je da su oni okačili zvono krivaca za sve što se događa, a ne može da se pronađe krivac na nekom drugom mestu. Nisu navijači baš takvi i ne treba ih predstavljati u takvom svetlu. Nisu navijači samo ovde navijači koji su skloni neredima i glupostima.

Najveće tragedije kada je u pitanju navijanje i kada su u pitanju stadioni nisu se dogodili samo u Srbiji, već i u celom svetu. Podjednako su stradali i ljudi u Africi, Južnoj Americi, Engleskoj, Briselu. Malo smo previše odlučili da stalno, za svaku glupost i za svaku užasnu i ružnu stvar koja nam se dogodi, osudimo jedino navijače. Nigde u svetu nemate zanimanje navijač, osim u Srbiji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter