Izvor:
30.08.2019 u 10:07
0

SERIJSKOG UBICU NEMA ŠANSE DA OTKRIJETE: Žrtve su U STRAHU i ne smeju da prijave NASILNIKA!

U današnjoj emisiji "Posle ručka" bavimo se aktuelnom crnom hronikom, masakra u Jabukovca, gušenja žene u Žitištu, bacanja tek rođene bebe u đubre.

U šta se to Srbija pretvorila? Da li su svirepi zločini masovniji no ikada?

Kako to da sprečimo?

I ključno pitanje kako da prepoznamo potencijalnog psihopatu koji tako lagano šeta po našem komšiluku?

Današnji gosti su: Nebojša Milosavljević, Biba Radovanović, Miroslava Derikonjić i Snežana Repac

Da li možemo onda da prepoznamo takve osobe u kraju?

Serijske ubice nema šanse da otkrijete sem ako naprave neku kardinalnu grešku. Teško je to lako ustanoviti. Mi zapravo iammo jako problematičnu kulturu, jer su žrttve u strahu i plaše se osvete. Na 3 ili više slučaja silovanja jedva se jedan sčučaj prijavi policiji., a otali ćute.

Za teške duševne bolesti sud izriče sankciju ali takvi zatvorenici se moraju lečiti i po izlasku iz zatvora.

Jedno su psihotičari i ubijaju na najsvirepiji način ,teško podležu lečenju , a drugi tip su psihopate koje se tako rode i ubijaju iz čiste obesti i želje. Takvi manijaci su i tzv. crna trojka ,tri karakteristike kao preduslov za potencijalnog manijaka, narcisoidnost, agresivnost i visoki stepen psihoze.

Pitanje je kad će počiniti zločin. Prvi tip se lakše primećuje jer taj sprema ubistvo drugi ovaj tip ne zna kad će i ishitreno reaguje.

Bezbedonosna kultura nam je tako oslabila da je skoro nestala. Treba da postoje organizacije reda i mira ,saradnici policije i da prate uz lokalne samouprave i tako pokušaju da preduprede neki zločin. –

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter