Izvor:
26.08.2019 u 15:34
0

NE VIDIM PROMENE ZA ONO ŠTO SE DEŠAVA U PRIŠTINI: Amerikanci odavno kontrolišu Kosovo!

U današnjoj novoj emisji "Posle ručka" bavimo se uvek aktuelnostim u Srbiji, a i svetu.

Pitanja kojima ćemo se danas baviti: Da li će se nastaviti pregovori o status Kosova? Kakvu će promenu doneti najavljeni izbori? Da li će albanski zločinci zaista biti osuđeni?

Gosti: Zoran Anđelković, Branko Radun, Slobodan Reljić, Zoran Ostojić.

Kome su to naše svetinje na Kosovu zaista svete?

Očekuje se da će sredinom decembra biti to razrešeno?

Koliko je to gospodine Radun realno?

Ja ne vidim sad nekih promena jedino ono što se dešava u Prištini, odlazak Haradineja bio je neminovan te će on kraće ili duže biti eliminisan iz te price za vlast . On je svojim odlaskom zapečatio neke odluke. A sad ako bi neko povukao odluku o ukidanju taksi ispalo bi da je Hardinej bio patriota albanski ,da je otišao u Hag i rizikovao pad rejtinga njegove vlasti. I posle izbora nisam baš optimista i ovo što vidimo iz izjava Pompea, Makrona , nemačkih i britanskih zvaničnika , ne vidim spremnost da se ide na neki kompromis. Imamo zahtev da prihvatimo Kosovo, a u suštini ne dobijamo ništa. –

Ne zna se kakva će podela biti, nisu tačne neke glasine koje kruže. Amerikanci kontrolišu Kosovo odavno još i mi ne možemo to da sprečimo.

U kontekstu toga ko sad živi na Kosivu, šta mislite kako treba da reagujemo?

Ljudi se bune što dajemo pare za lobiranje u Americi, u Albaniji ne samo da odobravaju već i daju . Da li ste Vi za to da se se zadrži teritorija?

– Pa to je ruski sistem. To su prikrivene brigade u osvajanju prostora. –

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter