OLJA KARLEUŠA ZA EMISIJU "POSLE RUČKA" : Živimo u vremenu terora mladosti i lepote! (VIDEO)

Pevačica Olja Karleuša, iznela je svoj stav o ukusima današnjice, kao i o modnim trendovima i estetskim intervencijama. U emisji "Posle ručka", pričala je o estradi i trendovima današnjice. 

- Po mom mišljenju sve je stvar ukusa. Ukusi i trendovi se menjaju godinama. Srbija je inače zemlja gde se žene neguju više, nego bilo gde u Evropi. Mi živimo u vremenu terora mladosti i lepote, gde ti je potrebno da budeš izrazito lep i izrazito mlad. Ja smatram da tu dolazi do ogromnih grešaka gde žene sve manje liče na sebe i sve više izgledaju zategnuto - rekla je pevačica, Olja Karleuša

Ona je takođe dodala i neke zanimljivosti o nepravilnostima na licu. 

- Dobijaju nepravilnosti na licu kojih nisu svesni jer imaju trenutan efekat lepog. Nisam protivnig plastične hirurgije, ali sam protivnik preterivanja. Protivnik sam toga da čovek treba da zna određene godine, tj. određene bore i nepravilnosti koje dobiju u svojim godinama, da ne treba baš sve ukloniti. Živimo u vremenu kada se stvari samo kopiraju, sve žene liče jedna na drugu. Mislim da smo mi to sve povukli sa strane, sa Zapada.

 

Pevačica Karleuša dodala je i to da u današnje vreme najbolje prolaze oni ljudi koji su drugačiji i originalni. 

- Smatram da imam odličnu konekciju sa ljudima kada sam blizu njih . Uvek imam želju da pokažem sebe u najboljem svetlu. Živa reč i blizina je mnogo važnija nego sama fizička lepota - zaključila je Olja Karleuša. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro