Izvor:
12.01.2019 u 17:37
0

Ispovest Milene Krstić optužene za trgovinu ljudima, prostituciju i pranje novca: „Našla sam se u krivo vreme na krivom mestu“! (FOTO)

Gošća emisije "Posle ručka" na televizije Hepi rešila je da razotkrije neverovatnu životnu ispovest.

Naime, u pitanju je Milena Krstić koja je lažno i sramno uhapšena zbog svih vrsta kriminala na Kosovu, počela je svoju posve neobičnu priču:.

– Na Kosovu imam mnogo prijatelja. Kada sam otišla tamo, našla sam se u veoma lošem okruženju. U momentu kada sam kročila u jedan klub na Kosovu, gde su bile i četiri devojke, policija me je uhapsila zajedno sa njima, a nisam bila ni kriva ni dužna. Našla sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu – počela je svoju priču Krstićeva.

– Bila sam na drugom mestu na optužnici, optužena za pet krivičnih dela. Trgovina ljudima, prostitucija, pranje novca… Tada sam znala da je to početak mog kraja. Bila sam 2 godine i 3 meseca u Istražnom zatvoru, sa Kosova su me prognali. Dobila sam doživotnu zabranu boravka na Kosovu – rekla je gošća.

– Bil sam smeštena u Lipljanu, jednom manjem mesto kod Prštine, to je jedini ženski zatvor na Kosovu. Bila sam jedina Srpkinja. Bila sam smeštena u sobi 3 sa 3 i imala dve kratke šetnje tokom dana. Bila sam u sobi sa 3 Albanke, koje nisu znale ni reč srpskog, sporazumevale smo se na engleskom. Vrlo brzo naučila sam da pričam i pišem na albasnkom, bila sam prinuđena. Preponosan sam na sebe jer se smatram privlačnom ženom, ali nikada se nisam bavila prostitucijom , a sve to napisaću u svojoj knjizi – rekla je bivša optuženica.

Advokat Nebojša Milosavljević, takođe gost emisije, isptičao je veoma interesantnu priču, vezanu za majku Kristijana Golubovića – Milanku Golubović.

– Najintersantnije je nama adokatima kada se pred sudskim većem dokaže da je osoba nevina. Evo, reći ću vam za jedan slučaj koji se desio pre nekoliko dana. U pitanju je Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, koja je preminula pre nekoliko dana. Boravila je u Istražnom zatvoru ni kriva ni dužna i to samo za to što je Krisijanova majka – počeo je priču advokat:

– Ona je vrlo specifična žena,jaka, međutim, obolela je u zatvoru, ali nije izgubila svoj duh. Njenu snagu ću zauvek pamtiti. U tom periodu, u zatvoru je boravio i Legija. Kada su se sreli slučajno u zatvoru, Legija ju je zagrlio i uputio joj reči podrške. Njegove reči držale su je od dan danas – objasnio je Milosavljević.

Otali gosti emisije na televiziji Hepi, Boža Spasić i Stevan Đokić, složili su se da su žene mnogo opasnije kada postanu deo kriminalnih radnji:

– Ženu je mnogo teše uhvatiti, jer su mnogo opreznije i bojažljivije od muškaraca. Muškarci se opuste, pa bivaju uhapšeni. Mnoge žene, kako zbog svoje lepote, tako i zbog svog šarma korištene su vrlo često kao špijuni i obaveštajci. Bilo kako bilo, njihovu ulogu u kriminalu nikako ne bi trebalo zanemarivati – rekao je Đokić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter