Izvor:
28.07.2016 u 16:49
0

SVAKE NOĆI JA NA SPLAVU: Ovako se Maca Diskrecija provodi, dok je obožavaoci saleću! (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić je baš bila raspoložena za priču, pa je tako pred kamerom "Glamura" otkrila koji je njen drugi veliki talenat u kojem uživa, ko se brine o njenom izgledu, ali i sa koliko godina je zaradila prvu ozbiljnu sumu novca…

Njena koleginica Ljupka Stević otkrila je da je srećno zaljubljena, dok je Jelena Kostov najavila svoj novi spot u kojem je možemo očekivati u veoma provokativnom izdanju.

Marko Perović i Ema Lapin su se u društvu Mace Dsikrecije provodili na jednom beogradskom splavu, a bosanska starleta je otkrila da po izlasku iz zabavno-humorističkog programa "Parovi" svako veče obilazi drugi prestonički splav.

Sve ovo, dopunjeno sa još nekim detaljima, pogledajte u "Glamuru".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter