CECA OTVORENO O NASILJU NAD ŽENAMA: "Dosta je, život nema cenu"!

 

Ekipa emisije "Glamur" je bila u poseti jednoj sigurnoj kući gde se našla sa našom najvećom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kao neko ko važi za velikog humanitarca od javnih ličnosti Ceca je došla u ovu sigurnu kuću kako bi obišla njene štićenice i pružila im podršku za ovaj svojevrstan poduhvat u životu. Nasilje nad ženama je jako učestalo u poslednje vreme u zemlji Srbiji a većina ih se nažalost zavšava sa smrtnim ishodom. Koliko je danas brak teško očuvati i zašto žene pošto poto ostaju u njemu i trpe raznorazan vid nasilja, što psihičkog, seksualnog i fizičkog folk diva kao neko ko je majka prokomentarisala je svoje viđenje svega i prava žena u ovakvim slučajevima.

- Ne slažem se da brak treba da se očuva po cenu nečijeg života. To danas može biti vaša majka, sestra. Žene se danas ne žale na nasilje okolini i trpe ga iz sramote ili zato što jednostavno nemaju gde da odu. Postoje razne institucije za ovakve stvari i treba skupiti hrabrosti i konačno reći dosta je, hoću život bez trauma i stresova jer život nema cenu- Rekla je Ceca

Istakla je da je humanitarni rad jako ispunjava i da se uvek trudi da koliko god joj vreme dozvoljava isprati neku akciju. Složila se da bi javne ličnosti trebalo maksimalno da se angažuju po pitanju humanitarnih stvari jer su oni deo medijskog sveta koji može najbolje da prenese informacije u široke narodne mase radi probelma sa kojima se suočavaju građani Srbije.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro