Izvor:
26.06.2016 u 00:49
0

POPULARNA PEVAČICA OTKRIVA ZA “GLAMUR“: Svi mi gledaju… (VIDEO)

Fatalna crnka, Katarina Živković, pored toga što uživa u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Borkom, sprema i novu pesmu. U romansi sa Veselinovićem uživa i ne želi da deli intimu ni sa svim prijateljima, a pogotovo ne sa novinarima.

Počela je nova sezona muzičkog takmičenja “Maldivi“. Mladi i talentovani učesnici su se uselili u vilu i takmičiće se kako bi pobedili. Maja Nikolić je bila domaćica večeri , a pogledajte koje su im saveti dali Ana Bekuta, Dejan Matić i grupa “Ministarke“.

Nakon dugog iščekivanja, Rada Manojlović je objavila nove album, treći po redu, i spremno kreće u promociju novih pesama. Međutim, bila je iskrena i otkrila, da pored uspešne poslovne karijere, nema sreće u ljubavi.

Više o vestima sa estrade pogledajte u emisiji “Glamur“.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter