Izvor:
22.06.2016 u 20:04
0

SAMO U “GLAMURU“: Neda Ukraden pleše kao Madona (VIDEO)

Pop pevač, Željko Joksimović, se sprema da opet zapeva pred beogradskom publikom. Svojim bliskim odnosom sa publikom, razbija predrasude da je nadmen, nervozan i nepristupačan. Međutim, to nije istina, jer je Željko proveo divno popodne družeći se sa novinarima, a uskoro će to ponoviti i sa publikom.

Ovo je definitivno godina pevačice Aleksandre Prijović jer pored novog hita, ona uživa u romansi sa Filipom Živojinovićem, koga je skoro upoznala sa bakom i dekom. Takođe ne krije oduševljenje što njen novi hit “Totalna anestezija“ ima toliko pregleda na Jutjubu.

Atraktivna pevačica, Tanja Savić, rešila je da se malo povuče sa scene jer je imala loše iskustvo sa medijima, ali da je za to delom i sama kriva. Međutim, nada se da će letnju sezonu provesti radno.

Više o vestima iz šou biza pogledajte u emisiji “Glamur“.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter