SAMO U "GLAMURU": Popodnevna šetnja sa jednom od NAJLEPŠIH TRUDNICA ESTRADE! (VIDEO)

 

Vest o smrti glumca Milorada Mandića Mande ostavila je sve u neverici. Posetili smo pozorište "Boško Buha" u kome je ovaj legendarni glumac kao upravnik provodio najviše vremena.

Prošlo je pet godina otkako nas je napustio pevač Darko Radovanović. Njegove kolege ga nisu zaboravile, a pesme koje je ostavio iza sebe i dalje žive. O njemu priča pevačica Ivana Selakov.

Pevačica Ana Štajdohar ove godine će se ostvariti po drugi put u ulozi majke. Kao aktivna trudnica, Ana je pristala na šetnju i popodnevno druženje sa našom ekipom.

Mladi pevač Joca Stefanović je nakon raskida sa ćerkom Zorice Brunclik često bio na meti svoje starije koleginice. U narednim minutima otkrivamo u kakvim su zaista odnosima ovaj mladi pevač i pevačica i njegova nesuđena tašta.

Pevač Darko Lazić uveliko se sprema za predstojeću letnju sezonu koja će biti i više nego radna. Darko je snimio novi spot u Dubaiju i to pod režiserskom palicom Dejana Milićevića.

Beg od stresa i turbulentnog tempa kojim živi poslednjih par godina, pevač Željko Vasić potražio je van Beograda - u uživanju mu se pridružila i naša ekipa.

Sve ove priče, kao i najnovije vesti iz Holivuda, pogledajte u "Glamuru":

 

 

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro