Izvor:
18.05.2016 u 21:11
0

GLAMUR OTKRIVA: Koja je to pevačica prava seksi veštica? (VIDEO)

Pogledajte koja pevačica je prava seksi veštica, ali i devojka kameleon. Vrlo je zahtevna i dečko mora da bude vredan njene ljubavi. A ko je to vozi na posao, odnosno nastupe?

Poznata pevačica Rada Manojlović će se oprobati kao glumica. Ona ide redovno na časove plesa, vrlo je uporna i brzo napreduje, tako da je možemo videti i u nekom drugom izdanju.

Mina Kostić je dobila vrlo zanimljivo iznenađenje od svog partnera i dobre prijateljice za rođendan. Džepna Venera izgleda fantastično, sa obzirom na to da je ušla u petu deceniju.

Saznajte više o Evroviziji sada kad je završena, a i koga je to iznenadila pobeda Ukrajine.

Ukoliko želite da dobijete matursku haljinu od neke vama omiljne domaće ličnosti, ne oklevajte i pošaljite odmah prijavu i učestvujte u akciji koju organizuje emisija “Glamur”.

Više o tome pogledajte u samoj emisiji.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter