Izvor:
23.11.2019 u 18:59
0

EMOTIVNA ISPOVEST ZLATE PETROVIĆ: Sa 20 godina sam upoznala oca! (FOTO)

Popularna pevačica Zlata Petrović otvorila je dušu u emisiji Glamur specijal kod Uroša Božića i otkrila sve detalje iz svog privatnog života.

Zlata je odrasla sa majkom i sa očuhom, a svog oca upoznala je tek sa dvadeset godina i to sasvim slučajno.

– Kada sam dobila sina Mikija bila sam na nekom nastupu sa Hasanom i dok sam ga čekala, prišao mi je jedan čovek. Pitao me je kako se zove moj otac i ja sam tada znala šta će mi reći – izjavila je Zlata i zaplakala u emisiji.

– Nisi trebao da me zoveš u ovu emisiju. Ne mogu da sakrijem emocije jer smo se sad vratili u neka prošla i teška vremena – rekla je popularna pevačica.

Pored teških trenutaka koje je doživela, Zlata se takođe prisetila i svog detinjstva.

– Kako je izgledalo Vaše detinjstvo?

– Izgledalo je i srećno, i tužno i siromašno. Sve u svemu sa ove distance, potrebno je da postanete jaki i borbeni, što mislim i da sam uspela u tome. Naravno da ne krivim svoje roditelje, život je takav i ne kajem se. Sada kada bih se ponovo rodila, nikada ne bih poželela da imam drugačiji život, da imam sve na tacni, jer onda ne bih mogla da se snađem. Ovako, da me baciš iz aviona, veruj mi da bih pala dole na zemlju u najlepšoj bundi, što bi se reklo. Dug niz godina, nisam znala ko mi je otac. Međutim, kako sam odrastala, saznala sam da taj čovek kod koga živim nije moj otac. Nisam imala vremena da razmišljam o tim stvarima jer sam po kući morala sve da radim. Morala sam da menjam majku, jer je ona uvek bila odsutna. Želela sam da saznam ko mi je pravi otac. Ja sam dete ljubavi i verovatno sam i dobila takvo ime. – rekla je Zlata.

Zlata je takođe dodala da je jako volela školu i da je bila dobar đak, ali da nije mogla da nastavi dalje svoje školovanje na višem nivou, jer se kao mlada udala.

Sa četrnaest godina, Zlatu su roditelji udali za momka koji se njoj nije svideo, ostala je u drugom stanju i odlučila da abortira i pobegne kod tetke u Beograd.

– Nakon što sam prekinula trudnoću otišla sam da pevam. Na nastupu mi je u jednom trenutku krenulo da teče mleko iz grudi. – otkrila je Zlata sa suzama u očima.
Između ostalog, popularna pevačica, otkrila je sve o braku sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom, a dotakla se i veze sa Sašom Popovićem.
Za sam kraj emisije Zlata je istakla da je srećna žena, kao i to da je ostvarena kao majka i kao baka, te iskreno rekla kako nikada nije jurila karijeru.
Happytv.rs
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter