Izvor:
13.10.2019 u 19:00
0

POTRESNO! Ćana ispričala potresnu priču o borbi sa rakom! (VIDEO)

Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, ispričala je potresnu priču o borbi sa rakom dojke gostujući u emisiji „Glamur specijal“.

Naime, Ćana je 2013. godine ustanovila da boluje od opake bolesti, koju je na svu sreću rano otkrila.

Ja sam otkrila bolest u ranoj fazi. Upozoravam ljude da redovno idu na preglede, jer je ova bolest postala kao neka epidemija. Velika je stvar otići na vreme i kod dobrih stručnjaka. Raspitajte se , uvek pitajte na više strana. – započela je Ćana potresnu priču.

Ona je takođe dodala da se sve u životu događa sa nekim razlogom. Ćana je dodala da joj je u teškim trenucima prijala „čašica razgovora“ sa ljudima koji su bili uz nju.

Operativnim putem se sve završilo, izlečenje je bilo moguće. U životu se ništa ne dešava slučajno, i kada vam se i ružne stvari dešavaju,to su sve isušenja koja su vam potrebna u životu.– ispričala je Ćana.

Na kraju gostovanja, Ćana je otkrila gledaocima kako je zapravo dobila nadimak.

Stanojka mi je ime, pošto je dugo, ja sam izdejstvovala Ćana. Prestala sam se odazivati i na Stanojka i na Stana i oni su počeli da me nazivaju Ćana. Srodila sam se sa nadimkom i meni je lepo. Pošto je mojim roditeljima umrlo troje dece, oni su mi onda dali ime Stanojka, jer je to bio takav običaj da bi ta nesreća prestala...-

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter