ONA JE KRALJICA RIJALITI PROGRAMA: "Nije se još uvek pojavio neko ravan meni!" (FOTO)

 

U današnjoj emisiji "Glamur specijal", gošća je bila Jelena Golubović, stalna takmičarka zabavnog rijaliti programa "Parovi".

Ona nam je otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života, te nam je pojasnila na koji način se postaje pobednik, kako u rijalitiju tako i u životu! 

 

- Ja sam u rijaliti ušla iz realnog života, misleći da ću biti mesec dana, sa ciljem da popravim društvo, ali onda se desilo to da su me ljudi zavoleli zbog toga što sam sve radila srcem. razlog tome je što potičem iz vrlo dobre porodice, čestite i cenjene - istakla je Jelena i dodala da je oduvek bila osoba sa osmehom na licu.

- Kao dete sam oduvek bila hiperaktivna, uvek sam bila nasmejana i govorila ono što mislim. Kao beba sam iskakala iz kreveca na glavu. Sa pet godina sam naučila oba pisma i ćirtilično i latinično. Odmalena sam bila borac za pravdu. Školovana sam, i time se najviše ponosim. Sa 17 godina sam upisala FDU u Ukrajini - napomenula je ova učesnica rijalitija i dodala: 

- Ja sam konstantno glavna ženska uloga u rijalitima, pored toga što sam pobednica. Ta titula mi prija, jer se još uvek nije našla nijedna žena koja bi mogla meni da parira - rekla je za "Glamur specijal", Jelena Golubović.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro