Izvor:
29.09.2016 u 14:20
0

GLAMUROZNO VEČE: Bili smo na promociji albuma jedne velike zvezde! (VIDEO)

Lepa Brena i dalje mami poglede prisutnih gde god da se pojavi. S obzirom na to da se mediji i dalje interesuju za njen privatni život, mi smo odlučili da sa jugoslovenskom divom otvoreno popričamo o aktuelnim dešavanjima.

Legenda narodne muzike Ana Bekuta 18. oktobra održaće koncert u dvorani Sava centra. Uoči ovog koncerta, Ana je odlučila da obraduje beogradsku publiku nastupom u jednoj prestoničkoj kafani.

Pevač Dragan Kojić Keba jedan je od mnogobrojnih pevača koji su nastupili u Beogradskoj Areni u čast legendarnog Tome Zdravkovića. Ekipa "Glamura" bila je na generalnoj probi ovog koncerta.

Pevačica Neda Ukraden sinoć je održala promociju svog novog albuma. Mnogobrojne kolege došle su da joj daju podršku, a samo za gledaoce emisije "Glamur" prenosimo delić atmosfere.

Popularnog pevača Dejana Matića ne viđamo tako često u Beogradu, otkako se sa porodicom preselio u Beč. Naša ekipa je srela Dejana na jednom gradskom dešavanju, a šta nam je otkrio tom prilikom pogledajte u "Glamuru".

Koje su još zvezde otvorile dušu pred kamerama Happy televizije, pogledajte u "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter