Izvor:
30.03.2019 u 17:53
0

GOCA TRŽAN U „GLAMURU“: Pružila podršku ženama koje trpe nasilje!

Pop pevačica Goca Tržan, u Glamuru,pružila je podršku svim ženama koje trpe ili su trpele nasilje u životu.

Kako je i sama izjavila da je bila žrtva nasilja, osetila je ličnu potrebu da zbog ličnog iskustva ohrabri žene da napuste taj svet košmara.

– Imala sam na svom primeru imala slučaj da me je čovek odvojio od svoje najbolje drugarice iz detinjstva. Izabrao je način da mi prepriča nešto što smo samo nas dve znale. Zapravo mi je on prisluškivao auto i znao je to. To su muškarci koji nikome ne veruju, najmanje vama.

– Kada krene koškanje ili vam lupi šamar, desi se nešto neopisivo. Imate potrebu da ga popravite jer osećate da nešto tu nije kako treba. On je princ, on je najbolji čovek na sveti i ako vam svi govore suprotono, vaša ljubav i divna ženska ličnost će popraviti stvari.

Poznata je kao žena bez ustezanja koja otvoreno govori o problemima:

– Ako je izuzetno nasilan i agresivan, trudite se kada idete da ne odete zbog inata. Izvucite se lagano, recite da vam nije dobro. NIje bitno da li ste izgubili bitku, bitno je da ne izgubite rat. Ja sam bežala od svoje majke jer me je bilo sramota, morate da priznate. Ja sam samo želela da ga promenim i da me voli kao i ja njega – ispričala je Goca.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter